DİYARBAKIR / BAĞLAR - Yiğityolu Köyü Doktor İlhan Koçtürk İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimize"Ağız ve Diş Sağlığı" konusunda bilgilendirme ve öğrencilerin diş kontrolleri yapıldı. Kendilerine tşk ederiz

Şbt

İlçe jandarma personeli tarafından  2. sınıf öğrencilerimize ''Trafik Kuralları'' hakkında bilgilendirme  yapıldı.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri  acil durumlar ile karşılaşıldığında yapılması gerekenler konusunda  ''112 Acil Durum Ekipleri'' tarafından bilgilendirilmiştir.

Ock

Öğretmenlerimizden  Gamze YALIM DUYMUŞ, Ramazan ÖZBEK ve Hasan GÜZEL projeleriyle ulusal etiketten sonra Avrupa kalite etiketini de aldılar. Kendilerini tebrik ederiz.

Ekm

Bağlar Kaymakamımız Sayın İsmail PENDİK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fikret ELALTUNTAŞ okulumuzu ziyaret edip, öğrencilere hediyeler dağıttılar. Öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda yapılan çalışmalarda emeği geçen Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve çalışmayı yapan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında göstermiş oldukları başarılı performanstan dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür eder, öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuzda  çık dışarı oynayalım e twinning projemiz kapsamında düzenlenen mendil kapmaca oyunu turnuvası yapılmıştır.

May

Okulumuz da 2-A sınıfı öğretmeni Gamze Yalım Duymuş tarafından yürütülen e Twinning Geleceğin Sanatçıları  projesi kapsamında ebru sanatını hakkında bilgi sahibi olmak adına öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yapılmıştır.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Hasan GÜZEL ve Ramazan ÖZBEK, Azerbaycanlı ortakları ile birlikte yapmış oldukları  e twinning projesi kapsamında mendil kapmaca ve benövşe oyunlarını öğrencilere oynattılar.

Mrt

'' ÇIK DIŞARI OYNAYALIM'' e Twinning projesi kapsamında hazırlanan afişler arasında Hasan GÜZEL öğretmenimizin afişi proje afişi olarak seçilmiştir.

Mrt

Okulumuz 1. sınıf öğretmenleri  Ramazan ÖZBEK  ve Hasan GÜZEL 'ÇIK DIŞARI OYNAYALIM' adlı e Twinning projesine başlamışlardır.

Mrt

Okulumuz veli ve öğretmenlerine deprem sonrası psikososyal destek amacıyla sunumlar yapıldı.Katkılarından dolayı Rehber öğretmen Mesut ERDEM hocamıza teşekkür ederiz.

1 OYUNCAK 1 KİTAPTA DA  SEN BAĞIŞLA